Amadeuksen tositarina

Muutama vuosi sitten kristillisten järjestöjen kampanjavideossa 20-vuotias "Anni" kertoi, kuinka hän luopui uskon avulla biseksuaalisuudestaan. Älä alistu -kampanja kehotti seksuaali-identiteettiään pohtivia nuoria olemaan alistumatta elämään Raamatun vastaisesti eli homoseksuaaleina.

Kristillisen nuortenmedian Nuotan silloinen päätoimittaja Mika Falk totesi Annin tarinaan liittyen, että jokainen ihminen on äärettömän arvokas Jumalan kuvana. "Sen takia me tahdomme rohkaista jokaista elämään itse omaa elämäänsä".

Oma elämä ei kuitenkaan Falkin mukaan tarkoita elämää homoseksuaalina. Raamatun mukaan se ei ole tapa, jolla Jumala on tarkoittanut ihmistä elämään. Jokainen kristitty voi vahvistaa Mika Falkin em. näkemyksen; luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi. Mark.10:6.

Julkisuudessa on viime aikoina ollut Amadeus Oilinki -niminen nuorimies, joka vahvistaa omalla elämällään todeksi sen, mitä Jumalan sana opettaa. https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ex-homo-amadeus-oilinki-kohuhaas…

Annin tarina sai osakseen uussuvaitsevaisten hirmuisen ryöpytyksen ja tuomion. Ikävää, että myös Amadeus Oilinki on saanut kohdata uussuvaitsevaisten taholta suvaitsemattomuutta. "Minulla pitäisi riittää suvaitsevuutta kaikkeen mahdolliseen, mutta kun jaan oman elämäntarinani, niin siinä ylitetäänkin raja ja suvaitsevaisuus loppuu".

Kannattaa lukea Amadeus Oilingin vaikuttava ja rohkea henkilökohtainen todistus. Totuus voi vapauttaa ihmisen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu